Om os

Niels Brock Innovationsgymnasiets digitale mediemagasin

Noitavonni fik sin fødsel for omkring tre år siden, og har siden da bestået af et kreativt og blandet team, med elever fra alle tre årgange. Netop dette vil vi gerne føre videre, og vi står nu og kigger på Noitavonnis 4. år, hvor vi igen får mulighed for at skabe landets bedste gymnasiemedie. Skal du være med til at sætte dit eget præg på Jeres fælles innovative gymnasium?

Vores formål

  1. VÆRE ET OPHOLDSSTED FOR KREATIV UDFOLDELSE I ET FAKTUELT MILJØ

  2. FREMBRINGE ALT DET, DER SKER PÅ GYMNASIET OG GYMNASIETS FÆLLESÅND

  3. SKABE VENNER PÅ TVÆRS AF KLASSER OG ÅRGANGE

  4. TILBYDE LÆRINGSRAMMERNE TIL LÆREIVRIGE ELEVER, FOR AT MOTIVERE OG GIVE DEM KOMPETENCER SOM DE KAN FÅ GAVN AF EFTER OG UNDER UDDANNELSEN

Mød dine projektledere

To tidligere elever

Klar til at gøre skolelivet lidt mere kreativt udfoldende!

DAVID XIN LONG LIN

Den digitale nørd

Halløjsa👋 Jeg gik på Niels Brock Innovationsgymnasiet i S-klassen på årgang 2017-2020 — det vil altså sige at jeg gik ud her i år!

Nu driver jeg mit eget freelance-designarbejde, som jeg har haft kørende siden 2018, hvor jeg hjælper fantastiske virksomheder med at frembringe deres værdier på de digitale fronter.

Jeg har været en en del af Noitavonni lige siden det startede for 3 år siden. Her har jeg været med til at skabe dets visuelle identitet igennem alle årene. Alt denne erfaring vil jeg virkelig gerne dele med jer!

Når jeg ikke sidder og flueknepper tekstplaceringer og -layout, så kan I nok finde mig foran kaffemaskinen, hvor jeg bruger for lang tid til at måle den præcise gram kaffe, som skal bruges til en klasse kop kaffe!

NICOLINE CLEMENT

Den naturlige journalist

Hey derude! Mit navn er Nicoline, og jeg blev ligesom David student fra Niels Brock Innovationsgymnasiet i sommers, og afsluttede dermed tre år på projektlederlinjen. Samfund, politik og økonomi har altid fascineret og interesseret mig, hvorfor jeg valgte at starte min bachelor på Statskundskab på Københavns Universitet i august. 

Jeg har ligesom David været med i Noitavonni fra begyndelsen af, og har oplevet på egen krop, hvor fedt et crew det er at være en del af. Lige fra de hyggelige redaktionsmøder til de hektiske udgivelser har stemningen altid været i top. 

Jeg er en kæmpe sucker for god journalistik, og indtager dagligt mit Politiken og Zetland-vitaminskud. At skabe historier og nørkle med sproget kan i en kombination med utallige kopper kaffer ikke blive meget bedre i min optik.

Ansøg

sæt dit præg på gymnasiet

Ansøg her og nu