En del af crewet

Forrygende, omgængelige nytænkere —
vi kalder os selv Noitavonni crewet

Et suverænt hold af engageret, kreative og læreivrige elever, klar til at gøre skolelivet mere socialt- og kreativt udfoldende.
Læs mere om hvad du kan forvente som en del af Noitavonni crewet.

Du kan forvente

Et mix af lidt af hvert

Fra travle udgivelsesforløb til hyggelige udflugtsstunder

Du kan forvente:
  • Sjove og hyggelige møder. Et fælleskab som man kan spille beer-pong med til fredags-cafeerne.

  • Travle, men lærerige stunder, hvor du som Noitavonni-crew får lov til at skabe gymnasiets nye fællesånd og lære værdifulde kreative kompetencer.

  • Udstyr og programmer, som de professionelle benytter. Vi vil lære dig hvad du skal kunne på den fremtidige arbejdsplads.

Lige siden, at Jakob Smith kom med den idé at starte et gymnasieblad for tre år siden, har målet altid været at skabe et fællesskab på tværs af klasserne, hvor alle fokuserer på et fællesformål — at frembringe alt det der sker på gymnasiet og dets fællesånd.

I starten startede det ud som en flok blandet fremmede mennesker på tværs af årgangene. Efter en masse redaktionsmøder, travle udgivelsesdage, julefrokoster, teater-besøg og giffel-konsumering, blev det til en flok kreative venner med en masse oplevelser i rygsækken. Dette vil vi virkelig gerne føre videre.

Forløbet

Tætpakket,
lærerigt,
socialt,

De fire store udgivelser

Vi bestræber os hvert år på at udkomme fire gange med et blad tætpakket af vilde historier — dette ligger også for sinde igen i år!

Selvom udgivelsesforløbene giver sved på panden og kan virke hektiske, er det faktisk en af de fedeste ting på redaktionen. Når alle giver en hånd med til at nå til målstregen, hvad end det gælder snack-forsyning, detalje-touch på siden eller en støvsugning af forkertsatte kommaer af hvert enkelt tekst, så bliver det bare en fornøjelse at se det gode arbejde møde morgendagens skær.

De løbende udgivelser og andet guf

Som en del af Noitavonnis nye format vil vi i år opdatere hjemmesiden med løbende indhold, og det er her vi har brug for dine indspark! Har du en sjov idé til en video, lyd, historie eller noget helt fjerde?

Så får du fra i år af mulighed for selv at være med til løbende at holde Noitavonni kørende med nyt indhold. Det kan såvel være den lange reportage med kantinemanden eller podcasten om det hurtige overblik over hverdagslivet som restriktionsunderlagt gymnasieelev — du har måske endnu flere bedre idéer selv!


Udflugt, erhvervsbesøg & en masse læring fra professionelle

Selvom den journalistiske og den formgivende drøm måske ikke synes relevant for alle, kan det være enormt givende at høre om andre, der er slået igennem inden for dette felt. Derfor vil vi i Noitavonni chefredaktionen bestræbe os på at inspirere crewet gennem fede sociale udflugter, redaktionsbesøg hos de store drenge i den journalistiske klasse eller professionelle visits fra de dygtige i branchen. Alt dette for at vi sammen kan blive klogere, skarpere eller bare få en fed oplevelse ud af det sammen. Uanset hvad, vil vi gøre Noitavonni til det fedeste crew at være en del af på hele Niels Brock. Skal du være med? Så afsted med en ansøgning. Vi glæder os til at møde dig! 

Vi forventer

Dedikation og forståelse

Som en del af Noitavonni-crewet, kommer der meget ansvar. Ansvar til at møde op, være engageret og bidrage med en masse kreative idéer og arbejde. Dette betyder at der nok vil kunne komme noget hjemmearbejde for at få det hele til at spille inden deadlinen. Som tidligere elever, ved vi at du har travlt med opgaver og afleveringer — derfor holder vi det selvfølgelig til tider, hvor det er mere stille og roligt.

Vi forventer:
  • Gåpåmod og en reel trang til at lære og møde nye personer.

  • Forståelse og åbenthed. Vi elsker holdninger og håber at kunne skabe et medie, hvor hvert enkelt crews idéer skinner igennem.

Ansøg

sæt dit præg på gymnasiet

Ansøg her og nu