Derfor skal du bruge Financial Times i dit liv og uddannelse.

Måske tænker du, at Børsen, Berlingske og Politiken og de andre aviser, du læser til dagligt og bruger til dine afleveringer, er nok for dig. Men så har du med garanti ikke læst den anerkendte britiske avis Financial Times. Måske den kan være med til at udvide dit perspektiv og give dig noget viden, du ikke havde regnet med. Læs med her for at få mere at vide.

Avisen fra 1888 behandler flere emner, herunder finans, politik og andre relevante nyheder. Financial Times begyndte i 1893 at udkomme som et pink paper newspaper, og hvis det virker bekendt, så er det nok fordi, du har læst Børsen, der er Danmarks pink paper newspaper. Financial Times sørger for letlæselige, dybdegående artikler, der kan hjælpe dig i din skolegang sågar din hverdag.

Først og fremmest vil det være godt at starte med at oprette din profil gennem skolen, så du kan bruge avisen ubegrænset. Dette gør du på ft.com/schoolsarefree. Husk også at installere app’en. Når du er logget ind, kan du med fordel benytte dig af at tilføje emner til myFT. Du kan også finde emner under faner på startsiden og inde under hver enkelt artikel.

Der er flere måder, hvorpå du kan bruge avisen i din uddannelse, og den vil uden tvivl give dig et bedre indblik i det, du ønsker at undersøge eller skrive om. Hvis du skal skrive en aflevering og leder efter kilder, er Financial Times et godt sted at starte. Især i økonomifagene er avisen brugbar, da der er rigeligt med artikler, der omhandler virksomheder, verdensøkonomien og faktorer der påvirker den samt udenlandske markeder og politik. Men du kan også sagtens bruge den i andre fag såsom engelsk, eftersom den britiske avis giver et internationalt perspektiv på de emner, du undersøger og inddrager relevante faktorer og forhold fra udenlandske kulturer og samfund.

Avisen kan også bruges som alternativ til din trofaste avis, sågar uden for din uddannelse, da du kan have den med på farten eller blot læse den ved morgenbordet.

Hvis du altså ønsker at få et nyt perspektiv eller dykke dybere ned i dit undersøgelsesemne, er Financial Times lige noget for dig. Det betyder ikke, at du ikke kan benytte dig af aviser som Børsen, Politiken, Berlingske mm., men til forskel fra de danske aviser, giver Financial Times dig et internationalt syn på tingene, de danske aviser i mindre grad kan give dig. Avisens troværdighed må heller ikke overses og selvom du skal være kildekritisk over for dine kilder, kan du være sikker på, at Financial Times er noget af det mest troværdige og anerkendte nyhedsmedie, du kan komme i nærheden af

Andre artikler

“Where can we find light in this never-ending shade?”

Elegant, målrettet og fokuseret på sin kunst indtager hun pladsen bag talerstolen. Lægger sine noter ned med en tale, et digt til hendes nation. Sikkert tittaler hun hendes præsident, vicepræsident, amerikanerne og verden. Rank og rolig, står hun i solskinnet med alles øjne rettet mod hende, kun 22 år og med hele verden lyttende til hendes næste ord. Det er den 20. januar 2021, og Joe Biden er netop ved at indsættes som USA’s næste præsident. Talen afholdes af Amanda Gorman.

7/2/21
Politik

Guide: her er al den basisviden du skal bruge for at investere!

Sidder du og gerne vil i gang med at investere, men er du lidt i tvivl om, hvad du skal investere i, hvor du skal investere, og forstår du ikke mange af de populære begreber? Så læs med her!

7/2/21
Økonomi

The Gorman-trail

I mørket skinner lys kraftigst. Hvor ondt hersker, er godhed det stærkeste våben. For selvom et land står i knæ, et sidste skub og det ramler sammen, findes håb. Amanda Gorman er symbolet på dette håb. Hun er næstekærlighed. Hun er ord og metaforer. Og så er hun den amerikanske drøm.

7/2/21
Samfundet