Alt indhold

Få et indblik i alt det spændende der sker på skolen og rundt omkring i verdenen.

Seneste

Videoer

Podcast serier

artikler

Udspring, kolbøtter og en kamp om første pladsen.

Vinden stormer, entusiasmen er stor og kreativiteten løber frit på optagelserne af idrætsdagsvideoerne. Idrætsdagen på Niels Brock Innovationsgymnasie så ikke ud som den plejede, men det ødelagde ikke stemningen.

11/5/21
Skolelivet

Nej Nike, vi køber ikke jeres etiske plaster

Nok er vi vilde med Nikes produkter, og et fuldstændigt afkald på virksomheden synes ude af trit. Men køber vi virkelig stadig deres moralske pladder og etiske plaster? Næppe, hvis du spørger flere af elitesportens topkvinder.

11/5/21
Samfundet

Guide: her er al den basisviden du skal bruge for at investere!

Sidder du og gerne vil i gang med at investere, men er du lidt i tvivl om, hvad du skal investere i, hvor du skal investere, og forstår du ikke mange af de populære begreber? Så læs med her!

7/2/21
Økonomi

“Where can we find light in this never-ending shade?”

Elegant, målrettet og fokuseret på sin kunst indtager hun pladsen bag talerstolen. Lægger sine noter ned med en tale, et digt til hendes nation. Sikkert tittaler hun hendes præsident, vicepræsident, amerikanerne og verden. Rank og rolig, står hun i solskinnet med alles øjne rettet mod hende, kun 22 år og med hele verden lyttende til hendes næste ord. Det er den 20. januar 2021, og Joe Biden er netop ved at indsættes som USA’s næste præsident. Talen afholdes af Amanda Gorman.

7/2/21
Politik

The Gorman-trail

I mørket skinner lys kraftigst. Hvor ondt hersker, er godhed det stærkeste våben. For selvom et land står i knæ, et sidste skub og det ramler sammen, findes håb. Amanda Gorman er symbolet på dette håb. Hun er næstekærlighed. Hun er ord og metaforer. Og så er hun den amerikanske drøm.

7/2/21
Samfundet

Derfor skal du bruge Financial Times i dit liv og uddannelse.

Måske tænker du, at Børsen, Berlingske og Politiken og de andre aviser, du læser til dagligt og bruger til dine afleveringer, er nok for dig. Men så har du med garanti ikke læst den anerkendte britiske avis Financial Times. Måske den kan være med til at udvide dit perspektiv og give dig noget viden, du ikke havde regnet med. Læs med her for at få mere at vide.

7/2/21
Økonomi